over ons

Als je zegt: ‘vrolijk, schattig, grappig en kleurrijk’, dan zeg je ‘Studio Schatkist’.

Studio Schatkist is hét merk voor papierwaren en stationery met een knipoog. En dat bedoelen we letterlijk: alle producten bevatten een gezichtje, met bijvoorbeeld een knipoog! Heb jij ontdekt hoeveel soorten gezichtjes we gebruiken?

Alle producten zijn door onszelf ontworpen en worden vanuit huis naar jou verstuurd. Wij proberen je bestelling zo snel mogelijk naar je te versturen en als er haast bij is, doen we er een tandje bij. Wij bezorgen jou een feestje in de brievenbus!

Heb je speciale wensen of een vraag, twijfel niet en geef het aan bij ons via info@studioschatkist.nl en dan gaan wij kijken wat er mogelijk is (en er is véél mogelijk!).

Wij zijn de gezichten achter Studio Schatkist; Renske (links) en Margriet (rechts). Twee zussen met een grote liefde voor ondernemen en grafische illustratie. 
Zo is Renske verantwoordelijk voor het ontwerpen van de producten (met veel input van Margriet) en houdt ze zich bezig met de website(s). 
Margriet zorgt voor álles eromheen! Zij verzorgt de bestellingen (met hulp van Renske en onze moeder), heeft het meeste contact met de klanten en doet de administratie. Samen plaatsen we foto’s en berichten op Instagram en Facebook.

Wij zijn Studio Schatkist begonnen om een glimlach op jouw gezicht te toveren; om blijdschap de wereld in te sturen!

 


 

© 2017 - 2024 www.wholesale-studioschatkist.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel